Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@13:53:22 GMT

چابهار پرباران‌ترین شهر ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۳۱۸۱۸

محمدرضا سالاری فنودی در گفت وگو با تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: این موثرترین بارش چابهار در بیش از 1 سال اخیر است. چابهار در حدود یک سال اخیر یکی از خشک‌ترین سال‌های خود در حدود50 سال اخیر را تجربه کرده است به طوریکه تمام بارش‌های آن در این مدت به 7 میلی‌متر نیز نمی‌رسد.

رئیس اداره هواشناسی دریایی چابهار ادامه داد: علاوه بر چابهار از ایستگاه‌های «کهیر» کنارک 22، «تیس» چابهار 16، «پلان» دشتیاری 12، «سور کمب» چابهار 8 و شهر کنارک 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلی‌متر بارش گزارش شده است.

سالاری فنودی اضافه کرد: این بارش‌ها در برخی مناطق مانند شهر چابهار منجر به آب‌گرفتگی معابر و سیلابی‌شدن برخی مسیل‌ها شد.

وی گفت: علاوه بر بارندگی، وزش تندبادهای موقتی با سرعت 80 کیلومتر بر ساعت در کنارک و با سرعت 60 کیلومتر بر ساعت در چابهار نیز روی داد که بر‌اساس گزارش‌های محلی منجر به بروز خسارت نیز شد.

دبیر تهک دریایی هواشناسی سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از ادامه فعالیت مونسون هند در جنوب استان خبر داد و گفت: خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی استان تقویت شد به طوری‌که اداره‌کل هواشناسی استان برای نخستین بار در 15 ماه اخیر هشدار سطح قرمز صادر کرد.

سالاری فنودی افزود: پیش‌بینی می‌شود از بعدازظهر پنجشنبه بر شدت فعالیت مونسون هند در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب شرق استان افزوده می‌شود به‌طوری‌که پدیده‌های مخاطره‌آمیزی نظیر رگبار شدید باران، تندباد شدید لحظه‌ای، رعدوبرق شدید و تگرگ روی می‌دهد.

وی گفت: مهمترین اثرات مخاطره‌آمیز پیش‌روی این مناطق آب‌گرفتگی معابر، جاری‌شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، پرآب شدن سدها، انسداد جاده‌ها، برخورد صاعقه، خسارت در اثر بادشدید موقتی و خیزش گردوخاک با تاکید بر نیمه‌جنوبی استان و متلاطم‌شدن دریای عمان است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۱۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور
  • راه‌های مواصلاتی قربانی سیلاب‌های اخیر در خراسان جنوبی/ خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • خروش آبشار فصلی بر اثر بارش‌های اخیر در منطقه کیش انجیرو روستای گوجر + فیلم
  • بارش باران سد خاکی روستای حصن آباد را پر آب کرد + فیلم