Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره هواشناسی دریایی چابهار گفت: با راه‌اندازی هواشناسی مسیر می‌توان تا حد زیادی از خسارت‌های مخرب پدیده‌های جوی دور از ساحل کاست و ایمنی ترددهای دریایی را بالا برد. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، محمدرضا سالاری فنودی در جلسه مدیران سازمان های بنادر و دریانوردی و هواشناسی کشور که با حضور روسای ادارات هواشناسی دریایی استان های ساحلی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر محصولات پیش بینی مسیر در بخش هواشناسی جاده‌ای تولید می‌شود اما برای مسیر دریایی این محصول را نداریم که با توجه به اهمیت موضوع می‌توان با فعال سازی آن تا حد زیادی به فعالیت‌های دریایی کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هواشناسی مسیر دریایی برای استان‌های جنوبی کشور که فعالیت‌های دریایی آنها به نزدیکی سواحل محدود نمی شود و شماری از آنها فعالیت‌های فرا ساحل داشته و بین بنادر کشورهای حاشیه اقیانوس هند تردد می‌کنند حیاتی است چرا که همواره در فصل گرم سال پدیده‌های مخرب زیادی نظیر بادهای موسمی، رگبارهای شدید باران و رعد و برق، طوفان‌های حاره‌ای و... این مناطق را در بر می‌گیرند.

هواشناسی ایران 99/2/30| هشدار وقوع سیلاب ناگهانی در 4 استانهواشناسی ایران 99/2/29| هشدار آبگرفتگی معابر در 14 استانهواشناسی ایران 99/2/28| پیش بینی تداوم بارش باران تا پنجشنبه در برخی استان‌ها

رئیس اداره هواشناسی دریایی چابهار با استقبال از تشکیل کمیته‌های فرعی هواشناسی دریایی در استان‌های ساحلی کشور گفت: هواشناسی چابهار کمیته مشابهی را دو سال قبل فعال کرده و خدمات کاربردی هواشناسی را به فعالین دریایی جنوب استان ارائه می‌کند برای کمیته جدید نیز این آمادگی وجود دارد تا به عنوان نخستین استان دریایی کشور این کمیته مشترک را بین نهادهای دریایی استان تشکیل دهد.

سالاری فنودی به ضرورت فعالسازی دفتر خدمات هواشناسی بندری موسوم به pmo در چابهار اشاره کرد و افزود: اگرچه این دفتر در سال گذشته با مساعدت اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان فعال شده اما به جهت کمبود نیروی انسانی و کمبود تجهیزات، هنوز به بهره برداری نرسیده است. با بهره‌برداری از این دفتر می‌توان خدمات هواشناسی بندری را به صورت مستقیم به فعالین دریایی ارائه کرد که طبیعتاً این روش موثرترین روش ارائه خدمات به جامعه هدف است.

رئیس اداره هواشناسی دریایی چابهار به افزایش درخواست‌های صنایع مختلف به ویژه صنعت شیلات برای احداث ایستگاه هواشناسی جدید در نوار ساحلی دریای عمان اشاره کرد و گفت: هواشناسی تنها می‌تواند براساس طرح‌های توسعه‌ای و اسناد بالادستی خود اقدام به توسعه شبکه پایش هواشناسی کند. از طرفی برای درخواست‌های این چنینی این آمادگی در هواشناسی استان وجود دارد تا در صورت خریداری تجهیزات توسط متقاضیان احداث ایستگاه جدید، بهره‌برداری توسط نیروی تخصصی و خدمات فنی و نگهداری این بخش از سوی هواشناسی تقبل شود.

انتهای پیام/392/ی

R7843/P/S6,65/CT11 واژه های کاربردی مرتبط سیستان و بلوچستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان هواشناسی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۴۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمورباقری افزود: در سال گذشته سه میلیون و ۶۶۷ هزار و۵۵۷ تن کالا با ۲۴۵ هزار و ۳۴۴ سفر باری از مبدأ شهرستان‌های استان جابه جا شده است.

وی اضافه کرد: عمده کالاهای حمل شده طی این مدت از استان، سیمان، فرآورده‌های نفتی و آرد بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: از این میزان حجم کالای جابه جا شده، دو میلیون و ۹۵۸ هزار ۷۶۹ تن درون استانی و ۷۰۸ هزار و ۷۸۸ تن کالا به مقصد برون استانی بوده است.

باقری خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه پایانه بار ،۷۶ شرکت حمل و نقل کالا، بیش از ۱۰ هزار راننده باری و بیش از نه هزار ناوگان باری در حوزه تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در قالب کمیسیون ماده ۱۲ نظارت ویژه بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود، از مردم، رانندگان و صاحبان کالا خواست هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ برای رسیدگی به این اداره‌کل اطلاع دهند.

کد خبر 6090595

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • هشدار زرد هواشناسی برای بیشتر نقاط کشور
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • پیش بینی هشدار زرد هواشناسی در بیشتر نقاط کشور
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان
  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است