Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@12:24:16 GMT

نشست مدیران هواشناسی استان‌های ساحلی در چابهار

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۴۱۶۶۰

نشست مدیران هواشناسی استان‌های ساحلی در چابهار

نشست مدیران هواشناسی استان های دریایی کشور در شهرستان چابهار آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از چابهار، محسن حیدری پیش از ظهر امروز در نشست مدیران هواشناسی استان های دریایی کشور در چابهار اظهار داشت: بر اساس ارزیابی که اخیراً شیلات سیستان و بلوچستان انجام داده، هشدارهای هواشناسی که منجر به ممنوعیت ورود صیادان به دریا شده است بین 40 تا 50 میلیون تومان برای هر شناور از بروز خسارت جلوگیر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این ممانعت از بروز خسارت تنها مربوط به شناورهای صیادی است، ادامه داد: علاوه بر این بین 3 تا 4 میلیون تومان نیز از خسارت به طاقه های تورهای ماهیگیری هم جلوگیری شده است. تورهایی که هر قایق بین 2 تا 6 طاقه آن را برای صید به آب می اندازند.

وی به اهمیت توجه به هشدارهای جوی به ویژه هشدارهای دریایی اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت موضوع، اداره کل هواشناسی استان پیشنهاد تشکیل کمیته راهبردی تهک دریایی استان را به نهادهای دریایی استان ارائه کرد و این کمیته در سال 97 تشکیل شد.

حیدری افزود: کمیته دریایی ضمن قبول مسئولیت ترویج اهمیت و مزیت های هواشناسی دریایی در امن سازی فعالیت های دریایی، متعهد شد تا کاربران دریایی جنوب استان را تشویق به عضویت در سامانه خودکار تهک دریایی استان کند.

وی تصریح کرد: بر همین اساس با همکاری جدی اداره هواشناسی دریایی چابهار بانک اطلاعاتی از کاربران دریایی سیستان و بلوچستان تهیه شد و ظرف چند ماه تعداد اعضای این بانک اطلاعاتی با جهش 50 برابری از 100 کاربر به 5000 کاربر رسید.

مخاطرات دریایی جدی و خطرآفرین است

مدیرکل هواشناسی سیستان وبلوچستان اضافه کرد: پس از شناسایی فعالین دریایی استان و با توجه به نقش هشدارها در حفظ جان و مال فعالین دریایی از گزند پدیده های مخاطره آمیز جوی، اداره کل هواشناسی استان و اداره هواشناسی دریایی چابهار تمام سعی خود را بکار گرفتند تا هشدارهای جوی را در سریع ترین زمان ممکن به صورت مستقیم از طریق پیامک و غیر مستقیم از طریق بسترهای ارتباطی مختلف نظیر پیامک، انتشار اخبار از طریق رسانه های ارتباط جمعی و مکاتبه با مسئولین در لایه های استانی، شهرستانی و بخش ها به کاربران برسانند.

حیدری با بیان اینکه هواشناسی استان برای ترویج اهمیت اطلاعات هواشناسی دریایی ارتباط خود با نهادهای دریایی را گسترش داده است، گفت: علاوه بر تشکیل جلسات هفتگی کارگروه هواشناسی دریایی استان با هدف تولید توصیه های کاربردی هواشناسی برای فعالیت دریایی جنوب، به صورت ویژه و برای فرهنگ سازی موضوع به صورت مستقیم با شمار زیادی از کاربران نهایی جلسات برگزار شده است.

وی ادامه داد: هواشناسی نقش بی بدیلی در تأمین سلامت و امنیت فعالیت های دریایی دارد این اهمیت به قدری است که می تواند با اتکای به آن سالانه جان هزاران نفر را از خطر مواجهه با پدیده های مخرب جوی-دریایی نجات داد. موضوعی که هم اکنون نیز در تمام استان های ساحلی کشور روی می دهد.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان در بخش دیگری به اهمیت چابهار به عنوان دروازه ورود هند به اسیای میانه اشاره کرد و گفت: برنامه های توسعه ای گسترده ای در چابهار در حال اجرا است که با تکمیل آن ها حجم جابجایی کالا از چابهار به روزی چندین میلیارد دلار می رسد که باید در امنیت کامل جوی جابجا شوند.

کمک هواشناسی دریایی به فعالیت 25 هزار صیاد در دریای عمان

حیدری اضافه کرد: علاوه بر این صنایع شیلاتی زیادی در این منطقه فعال شده است به طوریکه 70 درصد تون ماهیان کشور را تأمین می کند و رتبه دوم صید در اقیانوس هند بعد از اندونزی را دارد. که هواشناسی دریایی مسئولیت سنگینی در قبال آن ها داشته است.

وی با بیان اینکه 31 درصد از صید کل کشور توسط صیادان سیستان و بلوچستان صید می شود، خاطرنشان کرد: هم اکنون 11 اسکله صیادی و جایگاه تخلیه صید و حدود 25 هزار صیاد در جنوب استان فعالیت می کنند که به صورت روزانه اطلاعات هواشناسی را از بستر های مختلف دریافت می کنند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان خواستار توسعه متوازن چابهار و هواشناسی دریایی این منطقه شد و گفت: باید سعی شود تا بین توسعه اقتصادی در چابهار با توسعه زیرساخت های هواشناسی توازن برقرار شود تا توسعه در آینده به مشکل بر نخوریم.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: هواشناسی چابهار سیستان و بلوچستان نشست مدیرکل هواشناسی سیستان سیستان و بلوچستان هواشناسی دریایی دریایی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی در مراسم تکریم، تودیع و معارفه فرماندهان جدید و قدیم پایگاه شکاری برادران شهید دلحامد چابهار که با حضور فرماندهان و جمعی از فرماندهان یگان‌های مستقر در شهرستان کنارک و مسئولان این شهر برگزار شد، گفت: مردم منطقه چابهار و به‌ویژه کنارک از شریف ترین، مهربان‌ترین و وفادارترین مردمان این کشور در استان سیستان و بلوچستان هستند که ثابت کردند در شرایط تحریم استکبار جهانی پای نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و ما به وجود این مردمان افتخار می‌کنیم.

امیرسرتیپ خلبان واحدی در ادامه با بیان اینکه جا به جایی فرماندهان و کارکنان در پایگاه‌ها و یگان‌های نظامی باعث پویایی در آن مجموعه‌ها می‌شود، اظهار کرد: پایگاه شکاری شهید دلحامد چابهار به لحاظ اهمیت و حساسیت یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است و به مدد الهی حضور فرماندهانی لایق، نخبه، کارآمد، توانمند، انقلابی و مسئولیت پذیر در یگان‌های این نیروی الهی باعث پیشرفت نهاجا شده است.

در این مراسم امیرسرتیپ دوم خلبان عبدالله ابکی به سمت فرماندهی جدید پایگاه شهیدان دلحامد منصوب و از خدمات و تلاش‌های امیرسرتیپ دوم خلبان مهدی کرمی تجلیل و قدردانی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • هشدار هواشناسی برای ۱۳ استان
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟