Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارندگی در۱۳ ایستگاه هواشناسی و باران‌سنجی سواحل مکران در محدوده شهرستان‌های چابهار وکنارک موجب خوشحالی مردم بویژه کشاورزان و دامداران ساحل نشین جنوب سیستان و بلوچستان شد.

آمار دریافتی بارش چابهار، کنارک و توابع نشان از بارش‌های خوب، جاری شدن روان آبها و پرآب شدن هوتگ‌ها(گودال کنده شده برای ذخیره آب احشام و انسان) و بندهای آبخیزداری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آمار دریافتی از ایستگاه‌های هواشناسی و باران‌سنجی در ۲۴ ساعت گذشته شهر چابهار۲۵.۶ میلی‌متر، شهر کنارک۵۹، فرودگاه۲۸.۷، باهوکلات۲۰، پلان۲۵، طیس۳۸، کمبل سلیمان۲۰، پل ریمدان۲۰، زرآباد۳۹.۷، مومان۵۱.۵، سورکمب۴۲.۵، کهیر ۴۴.۵ و عورکی ۲۷ میلی‌متر باران باریده است.

رییس اداره هواشناسی چابهار گفت: سواحل غربی سیستان و بلوچستان و مناطق غربی دریای عمان بر اثر رگبار و رعد و برق شدید متلاطم است بنابراین شناورهای صیادی از ترددهای دریایی خودداری کنند.

محمدرضا سالاری فنودی اظهار داشت: ۲ سامانه بارشی از روز یکشنبه وارد سیستان و بلوچستان شده که شاهد بارش‌های خوبی در نقاط مختلف جنوب این استان هستیم.

وی بیان کرد: بارندگی‌ها از ۲ روز گذشته در چابهار آغاز شده و در این مدت شاهد رعد و برق، وزش باد، وقوع سیلاب‌ و مسدود شدن مسیرها ناشی از فعالیت این سامانه بارشی هستیم.

رییس اداره هواشناسی چابهار افزود: از شنبه هفته جاری بر روی سواحل غربی استان و مناطق غربی دریای عمان شاهد رگبار، رعدو برق شدید و متلاطم شدن دریا بوده‌ایم.

وی بیان کرد: رگبار و رعدو برق، باد شدید از یکشنبه تا پنجشنبه هفته جاری در سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است.

سالاری فنودی گفت: تمرکز موج اول بارش‌ها در ۲۴ ساعت گذشته در مناطق زرآباد و فنوج بوده و موج دوم اواخر سه‌شنبه تا پنجشنبه در سایر نقاط جنوب سیستان وبلوچستان خواهد بود.

وی ادامه داد: آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق جنوبی، سواحل، روی دریا و برخی ارتفاعات مرکزی پیش بینی می‌شود.

تمامی دستگاه‌های اجرایی چابهار در آماده باش هستند

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز اظهار داشت: اعضای ستاد مدیریت بحران، دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، راه و شهرسازی، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی در آماده باش کامل هستند و باید تمام هشدارهای ستاد بحران شهرستان و هواشناسی را جدی گرفته و وظایف محوله را بخوبی انجام دهند.

رحمدل بامری از آمادگی کامل ستاد بحران چابهار برای مقابله با ۲ سامانه بارشی خبر داد و افزود: بیشترین خطرات با توجه به تلاطم دریا، بارندگی و رعد و برق و توفان در حوزه دریایی و شیلاتی است که انتظار می‌رود تمامی صیادان از عبور و مرور به دریا خودداری کنند.

وی بیان کرد: تیم‌های امدادی و خدمات رسانی، راهداری، هلال احمر و سایر نهادها آماده مقابله با هر گونه مشکلی هستند.

فرماندار چابهار گفت: تداوم بارندگی و آبگرفتگی معابر در ۲۴ ساعت گذشته تمامی مدارس در مقاطع مختلف منطقه آموزش وپرورش حوزه چابهار و منطقه دشتیاری این شهرستان را به تعطیلی کشانده است.

وی افزود: مدارس چابهار و منطقه دشتیاری در تمام مقاطع تحصیلی به دلیل آبگرفتگی معابر و احتمال تشدید بارندگی‌ها امروز دوشنبه تعطیل اعلام شده است.

بامری خاطر نشان کرد: مدارس شهرستان چابهار از روز شنبه به دلیل گسترش بیماری آنفلوآنزا تعطیل بوده است./ ایرنا

بیشتر بخوانید:

چه استان هایی بارانی می شود؟

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۶۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب در جنوب این استان امدادرسانی شدند.

سید محمد مهدی سجادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: حضور چشمگیر نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر نقش برجسته‌ای در کاهش آلام و مشکلات مردم صبور جنوب سیستان و بلوچستان ایفا کرده است.

وی بیان کرد: از ۲۸ فروردین ماه تاکنون ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند که بیشترین امدادرسانی در شهرستان کنارک انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این بین نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر بار دیگر در کنار مردم سیل‌زده حضور یافتند و به ۵۷ هزار و ۱۰۱ نفر متأثر امدادرسانی کردند و برای ۳۸ هزار و ۳۴ نفر اسکان اضطراری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: پنج هزار و ۷۳۳ کیلوگرم نایلون، چهار هزار و ۷۵۷ تخته موکت و ۱۰ هزار و ۶۸۷ بسته غذایی و دیگر اقلام زیستی توسط ۲ بالگرد هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

سجادی بیان کرد: ۱۱۱تیم عملیاتی متشکل ۵۲۴ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

وی از هموطنان خواست، از تردد و توقف در مسیرها، جاده‌ها و بستر رودخانه‌ ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی  + جزئیات | امروز کدام مناطق بارانی است؟
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • بازدید استاندار سیستان و بلوچستان از سد کهیر شهرستان کنارک
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل
  • سیل ۱۰ روزه در ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان/ نزدیک به ۵۶ هزار نفر امدادرسانی شدند
  • پیش بینی بارش‌های رگباری در سطح شهرستان بردسکن تا پایان هفته