Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@10:24:43 GMT

شناورهای صیادی از تردد در دریای عمان خودداری کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۸۹۰۵

شناورهای صیادی از تردد در دریای عمان خودداری کنند

رحمدل بامری روز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران چابهار اظهار داشت:با توجه به اعلام هواشناسی و هشدار ستاد بحران سیستان و بلوچستان مبنی بر ورود ۲ سامانه بارشی از امروز یکشنبه به این استان تمامی اعضای ستاد بحران شهرستان در آمادگی کامل بسر می‌برند.

وی بیان کرد:بارندگی‌ها از دیشب در چابهار آغاز شده و در این مدت شاهد رعد و برق، وزش باد، وقوع سیلاب‌ و مسدود شدن مسیرها ناشی از فعالیت این سامانه بارشی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار چابهار تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی، شهرداری‌ها، راه و شهرسازی، بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی هشدارهای ستاد بحران شهرستان را جدی گرفته و وظایف محوله را بخوبی انجام دهند.

وی از آمادگی کامل ستاد بحران چابهار برای مقابله با ۲ سامانه بارشی خبر داد و افزود: بیشترین خطرات با توجه به تلاطم دریا، بارندگی و رعد و برق و توفان در حوزه دریایی و شیلاتی است که انتظار می‌رود تمامی صیادان از عبور و مرور به دریا خودداری کنند.

رئیس اداره هواشناسی چابهار نیز اظهار داشت: از شنبه شب تا دوشنبه هفته جاری بر روی سواحل غربی استان و مناطق غربی دریای عمان شاهد رگبار، رعدو برق شدید و متلاطم شدن دریا خواهیم بود.

محمدرضا سالاری فنودی افزود: تاکنون در شهر چابهار ۸.۳ میلی‌متر، شهر کنارک ۲، فرودگاه ۶.۷، کمبل سلیمان چهار، عورکی ۶، بل ریمدان ۱۳، نگور هشت، زرآباد ۷.۸، کهیر ۸.۵، مومان ۱.۵، سورکمب۴.۵ و باهوکلات سه میلی‌متر باران باریده است.

وی بیان کرد: رگبار و رعد و برق، باد شدید از امروز یکشنبه تاپنجشنبه در سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است.

رئیس اداره هواشناسی چابهار گفت: تمرکز موج اول بارش‌ها از امروز یکشنبه در بخش‌های زرآباد، فنوج و موج دوم اواخر سه‌شنبه تا پنجشنبه در سایر نقاط جنوب سیستان وبلوچستان خواهد بود.

وی ادامه داد: آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی در مناطق جنوبی، سواحل، روی دریا و برخی ارتفاعات مرکزی پیش بینی می‌شود.

برچسب‌ها هواشناسی سیستان و بلوچستان بارندگی چابهار مدیریت بحران دریای مواج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هواشناسی سیستان و بلوچستان بارندگی چابهار مدیریت بحران دریای مواج هواشناسی سیستان و بلوچستان بارندگی چابهار مدیریت بحران دریای مواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی

آخرین وضعیت محورهای کشور برای امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین وضعیت راه‌های کشور تا امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

تردد روان در محورهای چالوس، فیروزکوه، هراز، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت)

محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی سایر محورها

ترافیک سنگین در آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل محمد شهر تا پل کلاک

ترافیک سنگین در محور شهریار - تهران در برخی مقاطع

ترافیک نیمه سنگین در آزادراه ساوه - تهران حدفاصل نسیم شهر تا احمد آباد مستوفی

انسدادهای اخیر

محور مسدود شریانی

محور خرم آباد - پلدختر تا اطلاع بعدی مسدود است و تردد از محور جایگزین خرم آباد - کوهدشت و آزادراه خرم آباد - پل زال انجام می‌شود.

محورهای مسدود غیرشریانی

۱- هشتگرد - طالقان

۲- کمربندی جدید خرانق - یزد

۳- اسپکه - بمپور

۴- یزد - دربید

۵- حاجی آباد - آهنگران

۶- گلشن - سراوان

۷- نیکشهر - قصرقند

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: امروز در جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب فارس و جنوب سیستان و بلوچستان، رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود و دوشنبه در بعضی ساعات در بعضی مناطق غرب کشور، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات البرز مرکزی، بارش پراکنده رخ خواهد داد و دیگر مناطق کشور جوی آرام خواهد داشت.

وی افزود: سه‌شنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور به تدریج در استان‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، جنوب آذربایجان غربی، لرستان، چهارمحال و بختیاری و خوزستان، رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد آغاز خواهد شد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: دوشنبه در ساعت بعدازظهر برای ارتفاعات البرز مرکزی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: چهارشنبه سامانه بارشی در غرب و جنوب غرب تقویت می‌شود و گستره فعالیت آن جنوب و بخش‌هایی از مرکز کشور را نیز فرا می‌گیرد و پنجشنبه فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی مرکز و نیمه جنوبی کشور ادامه خواهد داشت.

وی گفت: طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود؛ همچنین طی سه روز آینده شرق و جنوب خلیج فارس مواج خواهد بود.

کد خبر 748625

دیگر خبرها

  • پایگاه شکاری چابهار یکی از یگان‌های عملیاتی و استراتژیک نیروی هوایی ارتش است
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • هشدار هواشناسی برای خودداری از اتراق در حاشیه رودخانه‌ها
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • وقوع ناپایداری‌های موقتی، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، ۸ اردیبهشت
  • تداوم فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری های محلی در ارتفاعات سیستان و بلوچستان