Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@14:43:28 GMT

جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران بندر چابهار برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۹۸۱۱۵

جلسه فوق‌العاده ستاد مدیریت بحران بندر چابهار برگزار شد

جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران بندر چابهار با هدف اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در برابر سیلاب و تمهیدات ایمنی جلوگیری از خسارت به تجهیزات دریایی و بندری تشکیل شد. ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۳ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، بر اساس پیش‌بینی هواشناسی و فعال شدن سامانه بارشی در روزهای آتی همراه با وزش باد شدید و‌ احتمال جاری شدن سیل، ظهر امروز تمهیدات فوق‌العاده توسط ستاد مدیریت بحران اداره‌کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان اندیشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهروز آقایی مدیر کل بنادر و دریانوردی پس از این جلسه اظهار داشت: ستاد مدیریت بحران اداره‌کل با  توجه به اخطارهای هواشناسی، ضمن اعلام آمادگی به کلیه آحاد سازمانی در جهت حفظ آمادگی لازم برای پاسخگوئی بموقع در برابر هر شرایط بحرانی و خاص، تدابیر و‌ تمهیدات پیشگیرانه لازم را جهت جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از وزش باد، رگبار، رعد و برق و جاری شدن سیل و یا آب گرفتگی اتخاذ نموده است. 

دستگاه‌های سیستان و بلوچستان موظف به آمادگی مقابله با سیلاب احتمالی شدندهشدار هواشناسی درباره احتمال وقوع سیل در سیستان و بلوچستانسیستان و بلوچستان| 1500 حاشیه‌نشین چابهاری در خطر سیلاب شدید هستند

آقایی تمهیدات و اقدامات انجام شده از جمله استقرار ایمن تجهیزات استراتژیک خشکی شامل جرثقیل های ساحلی و محوطه‌ای،  مکنده‌های غلات موجود در اسکله‌ها، تنظیم زاویه و‌ بستن بوم جرثقیل‌ها برای جلوگیری از خسارت ناشی از باد شدید و انجام سایر اقدامات لازم را مطابق چک لیست ایمنی اینگونه تجهیزات عنوان کرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی بررسی مسیر و هدایت آب‌های سطحی و روان آب‌ها به دریا و جلوگیری از جاری شدن سیلاب در محوطه‌های کانتینری و‌ انتقال بخشی از کالاهای تخلیه شده در محوطه‌های روباز بندر را از دیگر تمهیدات اداره کل بنادر و دریانوردی برای کاهش خسارت احتمالی به کالاها در شرایط جوی نامساعد اعلام کرد.

وی افزود: تدابیر و الزامات ایمنی در خصوص کشتی های وارده به لنگرگاه اندیشیده شده تا عملیات پهلودهی و تخلیه ایمن پنج فروند کشتی حامل کالای اساسی و نفتی در بندر شهید بهشتی که اخیرا وارده بندر شده اند بدون اختلال و در کوتاهترین زمان ممکن و در شرایط ایمن صورت گیرد.

لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت نکات ایمنی بویژه در شرایط طوفان و بارندگی، در روزهای نخست سال طی بازدید مدیر کل بنادر و دریانوردی و اعضای ستاد بحران اداره کل از بنادر صیادی و چندمنظوره در نوار ساحلی شرق و غرب استان و ضمن مذاکرات متعدد با مسئولین و بهره برداران بنادر مذکور مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش تسنیم، هواشناسی استان سیستان و بلوچستان امروز با صدور اخطاریه دریایی اعلام کرد: براساس نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی روزهای یکشنبه و دوشنبه 25 و 26 فروردین در سواحل و روی دریا رگبار متوسط تا سنگین رعدوبرق رخ خواهد داد.

با توجه به وزش باد شدید دریای عمان متلاطم و توفانی و ارتفاع موج حدود 1.5 تا 2.5 گاهی بیش از 2.5 متر پیش‌بینی می‌شود. از این رو شرایط برای فعالیت‌های دریایی و شنا در سواحل مناسب نیست و ضروری است تمهیدات لازم اندیشیده شود.

انتهای پیام/ ع

R7843/P1494/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در راستای صیانت از آب‌های زیرزمینی، پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع این استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، افشین یگانه امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در جلسه مدیریت بحران استان کرمانشاه که به ریاست استاندار کرمانشاه و با حضور رئیس سازمان و دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: ۱۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در این استان طی سال جاری مسدود شد.

وی افزود: این اقدام منجر به صرفه‌جویی و تقویت حوزه‌های آبی به میزان ۷.۰۵ میلیون مترمکعب شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به انسداد چاه‌های غیرمجاز در این استان، خاطرنشان کرد: کرد: پیرو مصوبات جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با استفاده از ظرفیت‌های کارگروه سازگاری با کم آبی استان تمرکز مباحث به موضوع تأمین آب و آبرسانی کلانشهر کرمانشاه بود.

یگانه ادامه داد: اولین اقدام عملی در راستای مصوبات جلسات این ستاد نجات تالاب هشیلان و سراب یاوری بود که این اقدام منجر به شناسایی و مکان‌یابی ۶۳ حلقه چاه آب غیر مجاز در حریم آبخوان تأمین آب کلانشهر کرمانشاه شد.

وی با اشاره به لایروبی رودخانه‌های این استان در راستای مقابله با سیل در زمستان ۱۴۰۲، گفت: با برگزاری جلسات تخصصی و پیگیری دستورالعمل‌های اقدامات احتیاطی فصول پاییز و زمستان اقداماتی برای کاهش خطر سیل احتمالی به انجام رسید.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه اضافه کرد: در این راستا برای نخستین بار قرارگاه مقابل با سیل با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله راهداری، آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها تشکیل شد.

یگانه ادامه داد: پیش از آغاز فصل بارش سال جاری بیش از ۳۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان کرمانشاه شامل رودخانه‌های رازآور، مرگ، گاماسیاب، قره‌سو و تنگ کنشت لایروبی شد.

وی اضافه کرد: موضوع لای روبی رودخانه‌های این استان بعد از گذشت حدود ۱۳ سال در سال گذشته انجام شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به طرح جایگزینی پساب فاضلاب در مصارف صنعتی، گفت: در این طرح تلاش شده است که استفاده از آب زیر زمینی به حداقل برسد.

یگانه ادامه داد: در راستای اجرایی شدن موضوع جایگزینی آب واحدهای صنعتی با منابع آب نامتعارف، برای پساب شهرهای کرمانشاه، اسلام آباد غرب و هرسین اقدامات مؤثری انجام گرفته و پساب این شهرها جایگزین آب واحدهای صنعتی این استان شد.

وی از افزایش ضریب نفوذ بیمه منازل روستایی و شهری خبر داد و گفت: ضریب نفوذ بیمه از ۲۰.۹۷ درصد در سال ۱۴۰۱ به ۲۳.۷۶ درصد در سال گذشته رسید که تا پیش از سال ۱۴۰۱ این ضریب حدود ۱۰ درصد بوده است.

به گزارش ایمنا، در این جلسه گزارش عملکرد یک ساله اداره کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه شامل اقداماتی از جمله شناسایی و ساماندهی تشکل‌های کنشگر و بخش‌های خصوصی در مدیریت بحران، برگزاری مدون جلسات کمیته حفظ و صیانت از جنگل‌ها و منابع طبیعی ارائه شد و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز به گزارش عملکرد در حوزه مربوطه پرداختند.

کد خبر 748465

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • سعیدی: اگر معادل اختلاس چای دبش صرف زیرساخت‌های استان سیستان و بلوچستان می‌شد، دیگر چیزی نمی‌خواستیم
  • کوبا مشتری کشتی‌های ایرانی شد
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • صدور ۲ هشدار جدید هواشناسی + جزئیات
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • پساب شهری جایگزین آب مصرفی صنایع کرمانشاه شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران